La ‘fabada’ reinventada: amb ‘callos’

A la Francisca i a la Rosa, que no paren de donar-li voltes als menuts i a la seva cuina, se’ls va ocórrer repensar un plat molt típic: la fabada. Com? Amb uns callos. L’origen està en un anunci televisiu en què el plat asturià era elevat a les altures de la gastronomia.

La Francisca i la Rosa van pensar que bé podien aportar un altre ingredient a les receptes tradicionals de fabada. Van començar a preparar els callos tot seguint la fórmula tradicional.

Un sofregit amb ceba, tomàquet i una picada amb all i ametlles. Posar a coure els callos durant uns 20 minuts, afegir les mongetes, la morcilla i el xoriço.

Deixar la cassola que bulli una mica –poc!- i llestos. Ja teniu el plat. Si encara no l’heu tastat, feu el pas. A la parada de la Boqueria de Menuts Rosa en podeu trobar, però també li podeu demanar a la Francisca que us en reservi per quan tingueu previst venir al mercat.

Sense comentaris.

Deixa un comentari