Blog

Melós de vedella (carrillera) amb ceps

Ingredients Medalló de la carrillera, ceba, all, porro, tomàquet, ceps secs, herbes provençals i vi blanc. Elaboració Primer de tot, cal sofregir el medalló amb oli i li afegim la ceba, l’all i porro, les herbes i el vi. Un cop sofregit, poseu-hi el tomàquet, ratllat. Deixeu coure 1 hora. Afegirem aleshores els ceps, que…
+ info

Capipota a la catalana

Ingredients Ingredients: Capipota, ceba, all, tomàquet, conyac, orellanes, figues, prunes i pinyons. Elaboració Com a molts dels plats de la nostra cuina, comencem per preparar un sofregit de ceba i all, al que afegirem una mica més tard el tomàquet amb una mica de conyac. Afegim la capipota i la deixem al foc uns 30…
+ info

Fricandó de llengua de vedella amb moixernons

És recepta de l’àvia, i com en la majoria de plats tradicionals i per descomptat a la nostra cuina, el sofregit hi juga un gran paper, a part de la llengua de la vedella, que ens la podeu comprar a la botiga ja cuita o bé crua. Us expliquem el procés per cuinar-la crua. Requereix…
+ info