Si volem parlar correctament dels menuts, hauríem de començar per trencar alguns mites. Com ara que sempre s’han associat a una cuina pobra, d’aprofitament. Perquè són les vísceres i les parts considerades menys nobles dels animals. Però no per això són menys gustoses i alimenten menys. També que són aliments d’època de crisi. Però la…
+ info
“Callos”
Ingredients: Tripa morena de vedella, capipota de vedella, llibret de vedella, pernil, xoriço picant, ceba, all, tomàquet, pebre de Caiena, vi aromàtic i unes herbes provençals. Elaboració: Netegem la tripa, el llibret i el capipota i ho tallem a daus. En una cassola fregim la ceba picada i ho deixem tot a un foc suau durant…
+ info
Com netejar la tripa de vedella
Avui dia no només nosaltres sinó la majoria de botigues venen la tripa ja neta. Però sempre hi ha clients aprensius, que la volen encara més neta. Doncs poden fer el que feien les àvies. Primer caldrà que la posin en remull una estona. Com que ja està neta, amb una hora i anar canviant…
+ info