Ingredients:
Pasta de canelons.
Per al farcit: Cua i carrillada
Ceps, porro, tomàquet, ceba, pastanaga, xampinyons
Vi aromàtic, herbes provençals, sal i pebre.
Fons de carn.
Per a la beixamel: Mantega, llet, farina, sal, pebre, nou moscada, formatge parmesà ratllat
Elaboració
Primer salpebrem les carns i les daurem per segellar-les. Tot seguit començem el rostit afegint-hi la ceba, la pastanaga i el porro. Quan s'hagin cuit, hi afegim els xampinyons, els ceps, el vi i les herbes. Un cop estigui tot rostit, li afegirem el tomàquet i deixarem que redueixi. Després li afegirem el fons de carn. S'ha de coure fins que estigui tendre. Un cop fet el farcit, colem la carn per separar-la del brou, desossem la cua i la passem per la picadora juntament amb la galta i la bresa de verdures i bolets. Fem la salsa beixamel i en posem una part al farcit de la carn. Amb la carn preparada, comencem a farcir i enrotllar la pasta dels canelons. Els cobrim amb la resta de beixamel, li ratllem formatge parmesà per sobre i els fiquem al forn.